Rammstein en Bruce Springsteen betreden Goffertpark in 2024

Groot nieuws voor muziekliefhebbers in Nijmegen en omstreken: Rammstein en Bruce Springsteen and The E Street Band zullen in 2024 het Goffertpark op zijn grondvesten laten schudden met hun onvergetelijke liveoptredens.

Rammstein 

De Duitse metalband die bekend staat om zijn adembenemende optredens, keert op 18 juni 2024 terug naar Nijmegen voor een epische show in het Goffertpark. Het wordt de derde keer dat de band deze historische locatie aandoet, en dit belooft wederom een onvergetelijke ervaring te worden. In 2022 stonden Till Lindemann en zijn mede-bandleden al op het podium in Nijmegen, en afgelopen jaar waren ze te bewonderen in het Stadspark te Groningen.

De kaartverkoop voor dit evenement begint op woensdag 18 oktober om 11:00 uur, met een exclusieve voorverkoop voor de leden van de Rammstein-fanclub "LIFAD" vanaf 16 oktober om 11:00 uur. Kaarten zijn beschikbaar voor de 'Feuerzone' en tribune zitplaatsen voor € 129,80, terwijl 'normale' staanplaatsen € 104,50 kosten. Wees er snel bij om je plek te bemachtigen voor deze spectaculaire show.

Bruce Springsteen

Ook wel bekend als "The Boss," brengt zijn legendarische E Street Band naar het Goffertpark op 27 juni 2024 als onderdeel van zijn Europese tour. Na het enorme succes van zijn Europese tour in 2023, waarbij meer dan 1,6 miljoen tickets werden verkocht en lovende recensies werden ontvangen, keert Springsteen terug naar Europa voor wat belooft een onvergetelijke muzikale ervaring te worden. Hits als "Dancing In The Dark," "Born To Run," "Hungry Heart," en "Badlands" zullen de revue passeren tijdens dit speciale concert. Kaarten voor dit unieke optreden zijn vanaf vrijdag verkrijgbaar via Ticketmaster.

Met deze aankondigingen belooft 2024 een geweldig jaar te worden voor muziekliefhebbers in Nijmegen en ver daarbuiten. Mis deze kans niet om Rammstein en Bruce Springsteen and The E Street Band live te zien in het prachtige Goffertpark.

Benieuwd welke iconische artiesten het Nijmeegse Goffertpark hebben betreden? Lees dan: Goffertpark concerten: alle artiesten op een rij.

Dit vind je misschien ook leuk…