Radio Macaroni brengt Oranjepop bij je thuis

Deze Koningsdag helaas geen knallende start van het Nijmeegse festivalseizoen in het Hunnerpark. Maar niet getreurd! Radio Macaroni en Oranjepop slaan de handen ineen en brengen de festivalvibe gewoon naar je eigen huiskamer, tuin of balkon. Uiteraard hebben we een flinke lading livemuziek voor je in petto, maar verwacht ook een aantal speciale gasten die niet op Oranjepop mogen ontbreken. We gaan live op maandag 27 april van 17.00 tot 20.00 uur.

De Nijmeegse mannen van Foxlane en The Hubschrauber zorgen voor fijne lockdown sessies live bij je thuis. Als dat je nog niet voldoende laat opveren uit je luie stoel zorgen de DJ’s van Plakband en Donkey Tonk daar wel voor. Op Oranjepop mogen de dames en heren van The Plees to Be natuurlijk niet ontbreken: zij zorgen voor een veilige plasafstand bij de toiletten en een goede portie oud-hollandse gekkigheid. Ook De Plak is van de partij met hun wereldberoemde kaasgehakt. Een programma om je vingers bij af te likken dus! En ook nog eens volledig Nijmeegs, waardoor de betrokkenen niet ver hoeven te reizen.

Radio Macaroni zorgt elke week voor te gekke live-stream sessies vanaf het Honigcomplex en is een initiatief van Het Zusje van Debbie, Honig Events, Great Things, Ecolicht en Soundworks. 

Waar te zien?

Maandag 27 april - Koningsdag

17:00 - 20:00 uur

Live via de online kanalen van OranjepopRadio Macaroni en Doornroosje

Radio Macaroni houdt zich nadrukkelijk aan de richtlijnen die vanuit het RIVM en de overheid worden gegeven.

Dit vind je misschien ook leuk