Open Ateliers in Nijmegen-Oost op 3 en 10 oktober

Op 3 en 10 oktober zijn de ateliers in de Schildersbuurt, Nijmegen-Oost weer open van 13:00-17:00 uur. Er doen dit jaar 13 kunstenaars mee. Voor iedere geïnteresseerde is er de mogelijkheid om een aantal of alle adressen te bezoeken om te zien hoe en waar deze kunstenaars werken, hun nieuwe werk te bekijken, kennis te maken en vragen te stellen. Kopen kan natuurlijk ook.

De afgelopen jaren waren de atelierdagen een groot succes. Er is een grote diversiteit aan kunstenaars. Ieder jaar zijn er wel een paar nieuwe deelnemers, terwijl anderen een jaartje overslaan. Dit maakt het voor de bezoekers extra interessant.

Ook dit jaar is er weer een overzichtsexpositie in de etalage van Albert Heijn aan de Daalseweg 200 (tussen de winkel en de Wanco). Iedere kunstenaar heeft daarvoor een speciaal werk gemaakt.

Tevens hangt daar informatie over de ligging van de ateliers en men kan van daaruit een keuze maken voor de te volgen route. In de ateliers liggen ook flyers met alle informatie.

Het spreekt natuurlijk vanzelf dat op de ateliers het RIVM-protocol in acht genomen zal worden. Belangrijk: Mocht in verband met Corona de manifestatie worden uitgesteld, dan wordt dat een week van te voren op de website aangekondigd. www.openateliersnijmegenoost.nl

Dit vind je misschien ook leuk