Op 25 mei verschijnt dichtbundel 'Gedichten vanuit mijn hart geschreven' van Nijmeegse Monique Eekelder

Monique Eekelder heeft mooie gedichten geschreven vanuit haar hart. Deze gedichten zullen je vullen met kracht en positiviteit. Ze geven inzichten van alle aspecten van je leven. Je wordt bewuster van alles en ziet en ontdekt de kracht van het wandelen in de natuur.

Op 22 mei 2020 is haar schrijverstalent begonnen. Voordat ze ging werken, maakte ze altijd eerst een ochtendwandeling. Deze gedichten schreef ze tijdens haar vaste ochtendwandeling van plein 1944 naar het Romeinse gezicht. Hierbij genoot ze ook van de natuur om haar heen. Het gaf haar veel energie en veel inspiratie. Hierdoor ging ze stralend de dag door en het wandelen gaf haar rust.

Over de auteur

Monique Eekelder (1976) is geboren in Groenlo. Ze woont sinds 2000 in Nijmegen. Ze is woonbegeleider in de zorg, schrijfster, kinderyogadocent, kindermeditatiedocent en graag creatief bezig door te schilderen. Daarnaast wandelt ze graag. 

De officiele publicatie datum is 25 mei 2021. Het boek kost €16,95. Voor 25 mei profiteer je van gratis verzendkosten. Via deze link kun je je inschrijven voor een exemplaar. Het boek kun je na 25 mei ook kopen via deze link.

Dit vind je misschien ook leuk