Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve brengt een ode aan de ochtend met nieuwe single

De Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve (37) heeft tijdens de corona-crisis niet stilgezeten. Op 4 juni komt er een nieuwe single uit, genaamd Hymne For The Morning, dat het eerste deel is van een zesluik van liedjes die samen zijn nieuwe album vormen. Voor ieder lied is er ook een videoclip opgenomen die samengevoegd kunnen worden tot een korte film. 

Bij eerdere albums werkte Collin Hoeve al samen met de beeldend kunstenares Yolet Luijendijk om de boodschap van mijn muziek te ondersteunen met beeld. Dit keer gaat hij nog een stapje verder door de handen ineen te slaan met regisseur Koen Gijsman en cinematograaf Max Schonenberg om het hele album te voorzien van filmbeelden. Dankzij een succesvolle crowdfunding via het VoorDeKunst platform kon deze creatieve samenwerking bekostigd worden en op vrijdag 4 juni zullen de eerste videoclip en de eerste single online te zien en te horen zijn.

Hymne For The Morning gaat over het innerlijke gevecht dat iedereen wel eens heeft, de zwaarte die je soms met je mee draagt en hoe je daar mee om gaat in je dagelijkse bestaan. Een lieflijk klinkend protest tegen het taboe op het laten zien van je problemen en negatieve gedachtes.

Iedere eerste vrijdag van de maand komt er een nieuw deel uit van de film en een nieuwe single, voor meer informatie kun je kijken op www.collinhoeve.com 

Dit vind je misschien ook leuk