Lindenberg opent cursusseizoen met unieke online Open Dag

De Lindenberg trapt het nieuwe cursusseizoen dit jaar op unieke wijze af: met een online Open Dag! Op zondag 30 augustus is er tussen 13 en 16 uur weer van alles te beleven, maar dit jaar dus net even anders... Het Cultuurhuis geeft op deze manier de mogelijkheid om veilig en gemakkelijk vanuit huis vragen te stellen aan docenten én op ludieke wijze geïnspireerd te raken door muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven. Zo zetten zij samen met beeldmakers Great Things een liveshow neer, waardoor je je thuis vanaf de bank alsnog waant in de knusse Steigerzaal van het Lindenberg Theater. Deelnemen aan de Open Dag is gratis.

Open Dag: 30 augustus

Tijdens deze online open dag is er veel te beleven, waardoor je nog steeds het gevoel hebt van de Lindenberg te kunnen proeven. Zo kun je ál je vragen stellen over het nieuwe cursusaanbod aan de docenten en cursusadministratie. Daarnaast wordt er een live (!) programma gestreamd vanuit de Steigerzaal, waarin cursisten én docenten de show stelen. Verder zie en hoor je hoe de sectie Zang je op het groene Binnenplein welkom zingt, maak je online kennis met de docenten en kijk je mee naar hoe de jonge maar gedurfde acrobaten hun circusdoeken bestijgen. Tot slot kun je genieten van verschillende muzikanten die verspreid door het gebouw hun lied spelen. Alles op veilige afstand, namelijk vanaf je eigen scherm: de hele Open Dag speelt zich online af in livestreams en videogesprekken.

Wil je dit meebeleven? Meld je dan aan via delindenberg.com/open-dag-2020. Deelname is gratis.

Proeflessenweek: 7 t/m 11 september

Ben je na de Open Dag geïnspireerd geraakt om ook een cursus te gaan doen? Maar lijkt het je leuk en fijn om eerst een les uit te proberen? Dat kan in de Proeflessenweek, van 7 t/m 11 september. De week vóórdat de cursussen starten dit jaar, vanwege het beperkte aantal cursisten dat toegelaten kan worden in een ruimte. In die week wordt een gevarieerde selectie aan proeflessen aangeboden, die eind augustus op de website van de Lindenberg bekend wordt gemaakt.

De proeflessen zijn dit jaar op aanmelding en niet met vrij binnenlopen, zodat de afstand tussen cursisten goed bewaakt kan worden. Vanaf 30 augustus, de Open Dag, kun je je aanmelden voor een proefles in de Proeflessenweek.

Ga voor meer informatie over de Open Dag en de Proeflessenweek naar www.delindenberg.com.

Dit vind je misschien ook leuk