Lindenberg lanceert video over de waarde van kunst- en cultuureducatie

In samenwerking met videoproducent Video Bros heeft de Lindenberg een video gemaakt over de waarde van kunst- en cultuureducatie voor je persoonlijke ontwikkeling. Dansdocent Isa McClain, muziekdocent Kees Lewiszong en cursisten Dez, Ava en Lorenzo vertellen wat het voor hen betekent om bezig te zijn met kunst en cultuur. 

Boodschap 

De Lindenberg geeft met deze video een belangrijke boodschap af: deelnemen aan kunst en cultuur is niet alleen leuk, maar het kan je ook sterker en gelukkig maken, ervoor zorgen dat je je meer thuis voelt in de maatschappij, jezelf beter leert kennen of jezelf kan blijven uitdagen. Wie je ook bent, en wat je ook wil worden! 

Bekijk de video 

De video is te zien op alle Lindenberg social mediakanalen, bijvoorbeeld op Facebook en YouTube

Lindenberg Cultuurhuis 

De Lindenberg is het cultuurhuis van Nijmegen, een culturele organisatie met de focus op cultuureducatie. De Lindenberg is actief met cultuureducatie op scholen en in de vrije tijd en biedt verdieping met jeugd- en volwassenenprogrammering in haar theaterzalen. www.delindenberg.com 

Video Bros 

Videoproductiebedrijf Video Bros maakt sinds 2017 video's met aandacht voor story, cameravoering, licht, montage en geluid. Het bedrijf werkte eerder voor onder meer de Vierdaagse en IntoNijmegen.  

Dit vind je misschien ook leuk