Theaterweekend: Lindenberg laat bezoekers weer proeven van theater

De Lindenberg is verheugd te melden dat, na de opstart van de cursussen en de cultuureducatielessen in het onderwijs begin juni, ook de deuren van onze Lindenbergzaal weer worden geopend! Dit doen we met het Lindenberg Theaterweekend dat plaatsvindt van 3 t/m 5 juli. Bezoekers kunnen proeven van 3 verschillende voorstellingen op het gebied van cabaret, jeugd- en amateurtheater. Mede naar aanleiding van de ervaringen die dat weekend worden opgedaan, wordt gekeken hoe het theaterprogramma verder wordt opgestart.  De Lindenberg roept bezoekers tevens op te participeren in een vraag- en antwoordgesprek met manager programmering Natasja van Geel op dinsdag 30 juni waarin vragen kunnen worden gesteld over de getroffen coronamaatregelen.

Getroffen coronamaatregelen

Er zijn diverse maatregelen getroffen om veilig een bezoek aan de Lindenberg te kunnen brengen. Zo worden de theaterzalen extra vaak schoongemaakt, is er een speciale routing door het gebouw waarmee éénrichtingsverkeer wordt georganiseerd en zijn er spiegelwanden om tegemoetkomend “verkeer” te spotten. Daarnaast is er een op maat gemaakt theaterprotocol rondom het Lindenberg Theaterweekend. Dit protocol, alsmede het algemene protocol, is  te raadplegen via de website van de Lindenberg. Alle activiteiten bij de Lindenberg worden georganiseerd binnen de geldende richtlijnen van de overheid en het landelijke protocol.

Programma Lindenberg Theaterweekend

Rayen Panday – Trigger (try-out | aangepast programma)

vr 03 juli | 19.00 & 21.00 uur | € 18,- / € 16,50 | cabaret try-out 

Waarom hebben we het nodig om door van alles te worden getriggerd? Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal? Hij dwingt de lachsalvo’s af, terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. Rayen speelt, i.v.m. de coronamaatregelen een verkort en aangepast programma van zijn show Trigger.

Theatergroep PIT - Improvisatievoorstelling

za 04 juli | 20.00 uur | € 11,- | amateurtheater 

Stel je voor: een volle zaal met publiek, één presentator en pak ‘m beet acht spelers. De presentator vraagt spelers de vloer op, vertelt de kaders van een bepaalde situatie. Er wordt niets afgesproken, ze beginnen direct met spelen. Zo wordt er op een avond een aantal verschillende scènes gespeeld. Magisch, spannend en soms oprecht ontroerend. Een gevarieerde avond van puur drama tot hilarische situaties.

Hippe Gasten - Doe mij een liedje speciaal (6+)

Zo 05 juli | 14.00 & 16.00 uur | € 8,50 / € 12,50 | jeugd 6+ 

Wat is een liedje en wat doet het precies met je? De vijf stoere mannen van Hippe Gasten zoeken het voor je uit! In Doe mij een liedje speciaal kun jij een liedje bestellen bij de snackbar en voor sommige kinderen wordt er zelfs een liedje op maat gemaakt. Je krijgt een kijkje in de keuken en je ziet hoe je een liedje vakkundig bereid. Geen flauw, poezelig deuntje, maar een song overgoten met een lekker rocksausje en geserveerd met een paar onvergetelijke muzikale stunts.

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat van start op vrijdag 19 juni a.s. om 10.00 uur. Wegens het beperkt aantal plaatsen dat beschikbaar is, raden wij bezoekers aan tijdig kaarten te kopen via de website www.delindenberg.com.

Lindenberg Café

Het Lindenberg Café is uitsluitend geopend voor theaterbezoekers. Zij kunnen zowel voor als na voorstellingen een consumptie nuttigen. Betalingen kunnen uitsluitend contactloos worden gedaan of met pin.

Q&A met manager programmering Natasja van Geel

Op dinsdag 30 juni om 20.00 uur organiseert de Lindenberg een online vraag- en antwoordgesprek met manager programmering Natasja van Geel via het online platform Zoom. Er wordt dieper ingegaan op de coronamaatregelen die worden getroffen betreffende de voorstellingen in de Lindenberg en er kunnen live vragen worden gesteld over de getroffen coronamaatregelen. Het gesprek zal maximaal 40 minuten in beslag nemen. Deelname aan het gesprek is gratis en ook toegankelijk voor mensen die geen voorstelling bezoeken in het Lindenberg Theaterweekend. Aanmelden via publiciteit@delindenberg.com

Dit vind je misschien ook leuk