Lammerentour

Lammerentour: jong cabarettalent in het voorjaar

Lammeren, zo wordt het jonge spul dat bijna de Koningstheateracademie uitrolt betiteld. Jaarlijks laat deze gerenommeerde academie in Den Bosch haar lammeren los en gaan ze samen de wijde wereld in om hun kunsten te tonen. Dat staat garant voor een tour met verrassend aanstormend talent, dat staat te trappelen om de wei in te gaan. KIEK verwelkomt ze in de Nijmeegse weide… en wel op het schip.


Op TheaterSchip De Zeester kan het publiek zich iedere derde donderdag van de maand een heel voorjaar lang laten vermaken door deze frisse theatermakers. Creatieve en humorvolle geesten die over een aantal jaar niet meer te zien zijn in kleinere theaters maar de grote zalen zullen vullen. Van de Koningstheateracademie kwamen eerder klinkende namen zoals Katinka Polderman, Pieter Derks, de Dames voor na Vieren, Nathalie Baartman, Louise Korthals en vele anderen. 

Vanaf 16 januari start de serie voorstellingen in Nijmegen. Die avond betreden drie cabaretiers het podium aan boord van TS de Zeester: Fieke Opdam, Judith Adema en de uit Nijmegen afkomstige Arnolf Hendriks. Op 21 mei zijn de laatste lammeren aan de beurt. 

 

Donderdag 16 januari & 20 februari, 19 maart, 16 april, 21 mei, 19.30 uur zaal open.
TS de Zeester, Lindenberghaven 1d in Nijmegen
Tickets € 8.79 voorverkoop
€ 10,00 aan de deur verkrijgbaar

Dit vind je misschien ook leuk