Kamerkoor Sotto Voce Zoekt Bassen En Tenoren

Sotto Voce voert grote werken met orkest en solisten uit, afgewisseld met een a-capella programma of met pianobegeleiding. De groep zoekt met spoed nieuwe aanwas bij de bassen en de tenoren om het koor weer op volle sterkte te brengen.

Gezocht: bassen en tenoren

Sotto Voce heeft 25 september jl het Stabat Mater van Dvorak en het Schicksalslied van Brahms uitgevoerd, met solisten en orkestbegeleiding. Heerlijke werken om te zingen! Van oude muziek tot modern en alles er tussenin. "Na het concert verdwenen de projectzangers, zo gaat dat. We zoeken dan ook met grote spoed nieuwe aanwas bij de bassen en de tenoren om het koor weer op volle sterkte te brengen", aldus de organisatie. 

Criteria

"Sotto Voce is een ambitieus maar ook gezellig koor. Kom eens een of meer avonden vrijblijvend luisteren, de sfeer proeven en meezingen. Noten kunnen lezen heeft weliswaar de voorkeur, maar we weten uit ervaring dat het heel goed mogelijk is je partij via Musescore in te studeren, mocht noten lezen niet je állersterkste kant zijn. Dus aarzel niet. Kunnen zingen is het belangrijkste criterium." 

Sotto Voce zingt op dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in basisschool de Meander aan de Celebesstraat 12 in Nijmegen. Zie voor informatie de website: www.sottovoce.nl of meld je aan: info@sottovoce.nl

Dit vind je misschien ook leuk...