Hey babe! - filmfestival Go Short start actuele dialoog in nieuwe campagne

Elkaar fysiek ontmoeten is moeilijk in tijden van Covid-19. Menselijk contact speelt zich steeds meer digitaal af. Maar wat hunkeren we naar elkaar! Go Short toont verhalen van nu, gemaakt door makers met lef. Makers die hun gevoel niet uit de weg gaan en nieuwe wegen inslaan als oude doodlopen. Experiment en nieuwe kansen staan altijd centraal. In de nieuwe campagne van Go Short worden de uitdagingen van deze uitzonderlijke tijd aangegaan en wordt ingehaakt op de bijzondere, grappige, moeilijke en soms verdrietige emoties die hierbij komen kijken. Het verhaal is niet vooraf bepaald, maar vormt zich gaandeweg in een dialoog. Waar dat eindigt? Dat is voor nu onbelangrijk, er wordt gecreëerd! 

What is your story? Wil jij bijdragen aan het vormen van de dialoog? Stuur jouw zin, vraag of gesprek naar pr@goshort.nl.

Meer over Go Short     

Go Short is hét platform voor de korte film en filmtalent van Nederland. Al 13 jaar lang zet Go Short zich in voor jonge talentvolle filmmakers. Het festival biedt een internationaal podium, een netwerkhub en een groot publiek. Naast het internationale filmfestival in Nijmegen dat jaarlijks zo’n 20.000 bezoekers trekt, heeft Go Short het hele jaar door een actieve rol in productie, distributie en het cureren van korte film en de ondersteuning van talentvolle filmmakers. Go Short is de officiële gateway naar de Oscars, BAFTA’s en de European Film Awards.

Dit vind je misschien ook leuk