De Expeditiekaart 2.0

Afgelopen najaar lanceerden de Lindenberg, LUX en Stadsschouwburg Nijmegen de eerste Expeditiekaart, voor iedereen onder de 30 jaar. Met deze Expeditiekaart maak je op drie avonden kennis met drie podia in Nijmegen, voor maar € 15,00. De eerste kaart was in no-time uitverkocht. Daarom komt de Expeditiekaart terug - met deze drie voorstellingen!

#1 Toneelgroep Oostpool – People, Places & Things 
13 februari / 20:30 / LUX

We zijn tegenwoordig vrijer dan ooit, krijgen álle kansen, en toch zijn er steeds meer mensen die vastlopen. Als we leven met de gedachte dat het leven maakbaar is, wanneer ben je dan echt succesvol of gelukkig? People Places & Things is een voorstelling over falen en weer opstaan in een wereld waarin de waarde van je leven wordt bepaald door het succes dat je hebt.


#2 Hotel Modern – De grote oorlog 
22 februari / 20:00 / Stadsschouwburg
Foto: Joost van den Broek

Vanuit de loopgraven schreven miljoenen soldaten brieven naar hun dierbaren. Theatergroep Hotel Modern en componist Arthur Sauer doen een poging de ervaringen van deze soldaten voelbaar te maken. Op de speelvloer staat een miniatuur filmset: het landschap van het westelijk front nagebouwd met potgrond, peterselie en roestige spijkers. Met poppen, spectaculaire special effects en een live uitgevoerde soundtrack wordt de loopgravenstrijd indringend verbeeld.


#3 Yvonne van den Eerenbeemt – BRONST 
13 april / 20:30 / De Lindenberg

Yvonne van den Eerenbeemt maakt cabaret over dierlijke driften. Wij maken rare sprongen, zeker als wij willen voortplanten. Verwacht wanhopige betogen, fluwelen liedjes en weinig tact. 

De Expeditiekaart is tot woensdag 13 februari 2019 te koop via www.stadsschouwburgendevereeniging.nl/expeditiekaart (op=op) en kan worden aangeschaft door iedereen tot 30 jaar.

Dit vind je misschien ook leuk