Culinaire verkenning aan de Waalkade: Waalkade Dinerwalk

De Waalkade is met zijn prachtige ligging aan het water een van de mooiste plekjes van de binnenstad van Nijmegen. Op donderdag 23 november organiseren acht ondernemers de Waalkade Dinerwalk!

Fijnproevers kunnen genieten van vier heerlijke tussengerechten die de verschillende restaurants aan de Waalkade op culinair gebied te bieden hebben. Als deelnemer loop je van locatie naar locatie, waar je achtereenvolgens geniet van vier tussengerechten die gezamenlijk een diner vormen. Tijdens de gerechten en de wandeling van de ene naar de andere locatie, is er muzikaal vermaak. Voor dit alles betaal je slechts € 29,95 (exclusief drank).

Deelnemende locaties

Programma

18.00 - 18:15 Inloop locatie 1, welkom met champagne van het huis
18:15 - 19:00 Tussengerecht locatie 1
19:00 - 19:45 Tussengerecht locatie 2
19:45 - 20:30 Tussengerecht locatie 3
20:30 - 21:15 Tussengerecht locatie 4

Aanmelden

Reserveren kan tot uiterlijk 20 november via deze link. Je betaalt dan direct voor het 4 gerechten arrangement. Drank en eventueel een toetje dien je op locatie zelf af te rekenen.

Met een groep aansluiten?

Wil je culinair wandelen met vrienden, familie en collega’s? De Waalkade Dinerwalk is de aangewezen manier om bij te kletsen. De vier rondes bieden de mogelijkheid om elke gang naast iemand anders plaats te nemen. Aanmelden kan via bovenstaande link. Zorg dat je als één groep gezamenlijk reserveert.

Dit vind je misschien ook leuk…