Cassandra Onck en Teun van Laake: sneakpeak tijdens exclusief event in De Basis

Cassandra Onck en Teun van Laake geven sneakpeak tijdens exclusief event in De Basis in Nijmegen. Op 22 april brengt Cassandra Onck haar nieuwe single EVENWICHT uit. Om dit te vieren is er op 21 april een exclusief live event in De Basis waarin ze je meeneemt in haar maakproces en een preview van de bijbehorende videoclip te zien is. Teun van Laake geeft ook een klein kijkje in zijn nieuwe album die op 20 mei verschijnt.

Cassandra Onck

Evenwicht gaat over het verliezen van grip op de wereld. Een dwingende bas duwt je in het onbekende, en laat alle vaste grond onder je voeten wegvallen. In een oogwenk kan alles veranderen. Op welke waarheid kun je nog vertrouwen? Gedragen door synthesizers gaat Cassandra, dwars door de onzekerheid heen, op zoek naar een nieuw houvast. Haar scherpe Nederlandstalige teksten zijn hét wapen tegen de moderne struisvogelpolitiek.

Cassandra Onck genoot de afgelopen maanden van een op maat gemaakte begeleiding vanuit De Basis’ talententen programma. In samenwerking met De Basis is de release en liveshow van de EP FRACTALNOIA opgezet.

Teun van Laake

Teun van Laake, De Basis-resident, is al enkele tijd aan de weg aan het timmeren. Hij is dichter, muzikant en theatermaker. In zijn luisterliedjes en gedichten keert hij zichzelf binnenstebuiten en probeert hij de complexe realiteit te vatten in een bekoorlijk metrum. Hij bekijkt, overdenkt en bespot (zichzelf) waar hij dat nodig acht. Zijn muziek kenmerkt zich als fijngevoelige hiphop, waarin geflirt wordt met kleinkunst en cabaret.

Dit vind je misschien ook leuk...