Boekpresentatie: Presentatie schrijfwerkplaats voor nieuwkomers

Schrijvers Jordi Lammers, Merlijn Huntjens en Belle van Veenendaal begeleiden tien bijeenkomsten lang mensen die Nederlands leren bij het oproepen, optekenen en delen van hun verhalen, gedichten en columns. David Estrada, Denise Moura, Ghaydaa Rahima, Razan Mushmush, Riham Mushmush en Simo Shaif brachten hun beste teksten samen in een bundel die zij 7 oktober presenteren in Bibliotheek De Mariënburg. De Schrijfwerkplaats is een project van De Nieuwe Oost | Wintertuin.

Boekpresentatie

De Schrijfwerkplaats is creatief schrijven voor mensen die Nederlands leren. De beste teksten uit de Nijmeegse Schrijfwerkplaats zijn samengebracht in de bundel Vanaf mijn plek hier. Persoonlijke geschiedenissen en verzonnen werelden: de schrijvers laten je in dit boekje plekken zien die belangrijk voor hen zijn. Ze heten je daar welkom.

Aanmelden

Bezoekers zijn welkom vanaf 17.30 uur, het programma start om 18.00 uur. Wil je je aanmelden voor de boekpresentatie of wil je alvast een exemplaar van de bundel reserveren (7,50 euro)? Stuur een mail naar noortje@wintertuin.nl

De Schrijfwerkplaats wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van Literatuur Vlaanderen, het Nederlands Letterenfonds en de Taalunie.

Presentatie Schrijfwerkplaats Nijmegen

Donderdag 7 oktober 2021
Deur open: 17.30 uur
Start: 18.00 uur, einde: 19.00 uur
Toegang: gratis, wel reserveren
Locatie: Bibliotheek De Mariënburg, Mariënburg 29, 6511PS Nijmegen

Dit vind je misschien ook leuk