27 augustus start kaartverkoop najaarsprogramma Stadsschouwburg en De Vereeniging

Lachen, huilen, ontroerd raken of je schamen. Binnenkort kan dat weer heerlijk in de stoelen van de theater- en concertzaal in Nijmegen. Na een kleinschalig zomerprogramma volgens 'het nieuwe normaal' zijn de podia er klaar voor en hebben er zin in!

Programmeurs Lieke Jordens en Kenne Peters hebben keihard hun best gedaan om een veelzijdig programma samen te stellen, uiteraard rekening houdend met de coronaregels. Karin Bloemen, Toneelgroep Oostpool, Cappella Amsterdam, Kasper van der Laan, Metropole Orkest, Phion en Introdans: zomaar wat namen uit het kleurrijke aanbod.

Geen brochure, wel een maandoverzicht

Vanaf 27 augustus gaan de programma’s t/m eind december in de verkoop. De programma's duren gemiddeld een uur à anderhalf uur, zonder pauze. Een drankje is (in de meeste gevallen) bij de prijs inbegrepen. Een brochure is er niet, maar het gehele programma is reeds te zien op de website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl Gasten worden de aankomende periode maandelijks op de hoogte gehouden van het programma en eventuele bijboekingen.

College in het theater

Eind augustus starten ook de colleges van de Radboud Universiteit in de zalen. De universiteit heeft naast een aantal andere locaties ook De Vereeniging en de Stadschouwburg ingepland voor fysieke colleges op anderhalve meter afstand.

Dit vind je misschien ook leuk