StartUp helpt ondernemend Nijmegen

StartUp Nijmegen gaat in samenwerking met de Gemeente Nijmegen vanaf september van start met een partnercampagne. Een campagne waarin ze de succesratio van een startende ondernemer na 5 jaar van 50% naar 80% willen brengen in de omgeving Nijmegen. Dat kan alleen worden bereikt om ondernemerschap te ondersteunen met inzichten en antwoorden op allerlei hulpvragen die zij hebben.

Zeker na een periode als Covid-19 is dit uiterst belangrijk om elkaar hier weer doorheen te helpen. Wat velen namelijk niet weten is dat StartUp een groot netwerk aan partners heeft om ondernemers verder te helpen met allerlei vragen die zij hebben. Denk aan vragen als:

  • Hoe onderscheid je jezelf van concurrenten?
  • Hoe zorg ik voor structuur en balans tussen werk en privé?
  • Hoe maak ik sterke prijsafspraken?
  • Hoe speel ik in op constante ontwikkelingen?
  • Wat is mijn onderscheidend vermogen?

Allerlei vragen die belangrijk zijn om samen met een ervaren ondernemer over te sparren. Vanuit deze insteek wil StartUp de ondernemers dan ook helpen met het netwerk wat ze daar tijdens de campagne en zowel daarna voor bieden. Om dat te bereiken is het belangrijk om heel ondernemend Nijmegen deze kans te geven, en vooral op de hoogte te brengen van het feit, om gebruik te maken van deze expertise en ervaring.

Invulling partnercampagne

Dit doen ze door een campagne in te zetten vanaf september t/m december. Tijdens deze campagne zetten ze extra partners in op hun ondernemerskalender. Zij stellen zichzelf, net zoals jullie, drie uur in de maand beschikbaar bij hun eigen locatie.

Ondernemend Nijmegen bereiken

Het is natuurlijk ontzettend belangrijk om heel ondernemend Nijmegen op de hoogte te brengen van alle partners die er beschikbaar zijn. Hiervoor zetten we onder andere videomarketing in, maar ook buitenreclame door middel van abri’s en mupi's die door heel Nijmegen en omgeving worden geplaatst.

StartUp zoekt ondernemers

StartUp zoekt nog vier ondernemers uit de binnenstad van Nijmegen die vanwege Covid-19 of juist andere ontwikkelingen hulp nodig hebben bij verschillende vragen. Ben jij dit? Dan vragen ze graag jouw hulp bij deze campagne om te helpen bij het maken van aanspreekbare video’s waarin andere ondernemers zich herkennen door de vraag die wordt gesteld. De draaidagen zijn in overleg en zullen niet veel tijd vergen.


 

Dit vind je misschien ook interessant