3x HAN New Horizon updates: augustus 2022

 » Werk & ondernemen » Nijmegen innoveert

Bij de HAN University of Applied Sciences zoeken ze samen met bedrijven uit de regio naar duurzame oplossingen; oplossingen die slim, schoon en sociaal zijn. Deze samenwerkingen organiseren ze vanuit hun opleidingen, lectoraten, centres of expertise vanuit de focus op 3 thema's: Health, Sustainable Energy & Environment en Smart Region. Deze 3 thema’s zorgen dat verschillende opleidingen en onderzoekers samenwerken aan praktijkgericht onderzoek en innovaties in het werkveld. Regelmatig geeft de HAN updates wat daar uitkomt. Hier lees je waar de HAN afgelopen maand mee bezig is geweest.

1) Aftrap innovatieve onderzoeks onderwijseenheid

Een week voordat het studiejaar begon, meldden zich 80 HAN-studenten van verschillende zorg en welzijn opleidingen voor de kennismaking met de splinternieuwe onderwijseenheid Praktijkinnovatie Zorg en Welzijn (PZW) die vandaag officieel van start gaat.

Lees het verhaal

2) Onderzoekers spreken op congres

Op woensdag 14 september spreken Jessy Berkvens en Thijs Beckers van het lectoraat Onbegrepen gedrag, Zorg en Welzijn op het Congres Mensen met Verward Gedrag in Ede.

Lees het verhaal

3) Zachtere landing voor beginnende leraren

Diploma op zak, en daar ga je dan: je eerste baan als leraar! Zeker de eerste jaren komen er heel wat uitdagingen op je pad. De vo-scholen in de regio Nijmegen maken de landing graag wat zachter. Onderzoek laat zien waar de kansen liggen.

Lees het verhaal

 

Voor meer verhalen en inzichten, check HAN nieuws.

Dit vind je misschien ook interessant... - Nijmegen innoveert