De Maandag Club

Cultuur Academy is er voor de cultuurprofessional in Arnhem, Nijmegen en de regio en staat voor het collectief versterken van de sector: leren en ontwikkelen als vanzelfsprekend onderdeel van het werk. Elke maandag organiseert Cultuur Academy de Maandag Club.

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Cultuur Academy is er voor de cultuurprofessional in Arnhem, Nijmegen en de regio en staat voor het collectief versterken van de sector: leren…

Cultuur Academy is er voor de cultuurprofessional in Arnhem, Nijmegen en de regio en staat voor het collectief versterken van de sector: leren en ontwikkelen als vanzelfsprekend onderdeel van het werk. Elke maandag organiseert Cultuur Academy de Maandag Club. Dé wekelijkse ontmoetingsplek voor makers en mogelijkmakers in de culturele sector. Waarbij iedereen die hulp zoekt bij uitstel-en schrijfklussen welkom is! Hier bundelen we krachten om niet alleen te focussen op creatieve inhoud, maar ook op praktische zaken als subsidieaanvragen, begrotingen, en marketing. Elke maandag biedt de club een ruimte en een moment om samen te werken, te sparren met mede-(mogelijk-)makers en vragen te stellen aan het Cultuur Academy team. Daarnaast organiseren we met enige regelmaat een programma tijdens de Maandag Club. Zo nodigen we fondsen en subsidienten of experts uit die je alle vragen kan stellen over relevante onderwerpen. LET OP: de Maandag Club vindt afwisselend plaats in Nijmegen en Arnhem. Bekijk de website van Cultuur Academy om te weten op welke datum we waar zijn!

Contact

De Basis
Groenewoudseweg 322
6525 EL Nijmegen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Prijzen

  • € 2,50

Hier vind je ons