Aan het water #2, een riverscape

Op vrijdag 5 april en zaterdag 6 april 2024 is het Besiendershuis voor de tweede keer het toneel voor een audiovisuele, poëtische performance met spoken word en soundscape. De performance is een avontuurlijk experiment in woord, beeld en klank.

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Op vrijdag 5 april en zaterdag 6 april 2024 is het Besiendershuis voor de tweede keer het toneel voor een audiovisuele, poëtische performance met spoken word en soundscape. Schrijver Ilona Verhoeven en componist/audiovisueel kunstenaar Timothy Isherwood verblijven in het Besiendershuis om daar, langs het water, geheel nieuw werk te maken. Dit presenteren zij live en in bijzondere context aan publiek. De performance is een avontuurlijk experiment in woord, beeld en klank.

Aan het water #2 is voorlopig het afsluitende deel van de serie, voortbordurend op het eerste deel dat in oktober vorig jaar plaatsvond. Kom ook naar deze bijzondere avond met muziek, (visuele) poëzie en verhalen waarin de rivier, en in het bijzonder de Waal, het vertrekpunt vormt.

Aan het water #2, een riverscape
Vrijdag 5 april 2024
Zaterdag 6 april 2024
aanvang 20.00 uur, entree € 8,50
Reserveren graag via reserveringbesiendershuis@gmail.com

Contact

Besiendershuis
Steenstraat 26
6511 TV Nijmegen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Prijzen

  • € 8,50

Hier vind je ons