Open podium in Ressen

Op zondag 2 juni staat in Ressen de kerkdeur open voor amateurmusici. Bespeelt u een muziekinstrument? Wilt u dat aan anderen laten horen zonder dat het een officieel concert wordt? Kom dan tussen 13.00 en 16.00 uur naar de kerk van Ressen.

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Op zondag 2 juni staat in Ressen de kerkdeur open voor amateurmusici. Bespeelt u een muziekinstrument? Wilt u dat aan anderen laten horen zonder dat het een officieel concert wordt? Kom dan tussen 13.00 en 16.00 uur naar de kerk van Ressen. Daar is dan uw podium voor de toevallige voorbijganger die het kerkje komt bewonderen of misschien wel uw eigen familie of kennissen die uw kunsten willen beluisteren op deze historische plek met een mooie akoestiek. Het Van Druten-orgel uit 1890 kan bespeeld worden. Ook is er een piano beschikbaar. Belangstelling? Kom gerust langs. Aanmelden is niet nodig.

Gedurende de zomermaanden is de kerk van Ressen elke zaterdag en zondag geopend. Vrijwilligers ontvangen de doelbewuste bezoeker of toevallige passant langs het RijnWaalpad. Zij vertellen graag over de historie van deze bijzondere plek, maar u kunt ook gewoon even de rust zoeken.

Contact

Kerk Ressen
Kerkenhofstraat 3
6684 DJ Ressen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Prijzen

  • Gratis

Hier vind je ons