Artikelen van Léonieke Ariaans

Léonieke Ariaans (MA) is afgestudeerd in Communicatie- en Informatiewetenschappen (i.e. Internationale Bedrijfscommunicatie) en heeft een achtergrond in Engelse Taalwetenschap (Radboud Universiteit). Ze is eigenaar van Bedrijfscommunicatie, training en adviesbureau LSA LINGUA, gericht op communicatie en Engels voor specifieke doeleinden, inclusief vaktaal. Ze bedient individuen, het bedrijfsleven en de non-profit sector, naast universiteiten op het gebied van effectieve communicatie.
 

Ze heeft zeg maar iets met taal. Ook Arthouse film, moderne en klassieke kunst, culinaire exploratie, en karaktereigenschappen van bijvoorbeeld koffie en wijn wekken haar interesse. Zo schrijft ze nu een scriptie over wijntaal. Nijmegen is ook haar woonplaats, een complete, bruisende en inspirerende stad met een sterke historische basis en een flinke dosis kunst en cultuur, alles wat je maar nodig kunt hebben.

Of je nog aan het genieten bent van het studentenleven, als expat hier bent, een gezin hebt, en/of geniet van het leven in algemene zin. Haar verslag hiervan staat dan ook volledig in het teken van de passie van ondernemers, kunstenaars, initiatiefnemers van goede doelen en natuurlijk de organisatie van culturele evenementen, zodat ook jij als lezer op de hoogte blijft van wat onze mooie stad ons allemaal te bieden heeft. Wil je met Léonieke samenwerken? Je vindt haar hier!