Expo Bart

Expo Bart is een projectruimte op het NYMA-terein waar beeldend kunstenaars plek krijgen voor onderzoek, experiment, presentatie, ontmoeting en interactie.

Expo Bart is een projectruimte op het NYMA-terein waar beeldend kunstenaars plek krijgen voor onderzoek, experiment, presentatie, ontmoeting en interactie. Gedurende een werkperiode, voorafgaand aan een expositie, wordt de samenwerking opgezocht met andere disciplines zoals multimedia- of podiumkunstenaars. Iedere twee á drie maanden start er een nieuw project in de ‘proeftuin’ en is de gehele ruimte de speelplaats van de kunstenaar. Niet alleen het eindresultaat, maar ook het maakproces is van belang, dus is het publiek welkom om de ontwikkelingen op locatie of via social media te volgen. Bij ieder project wordt er in overleg met de kunstenaar een randprogramma samengesteld, waardoor de expositie op een speciale manier beleefd kan worden of men dieper op bepaalde thema’s in kan gaan.

Hier vind je ons

Lees over ons

Kim Uittenhout - Expo Bart

"Ik raad iedereen aan om in het verhaal achter de kunstwerken te duiken, om op een andere manier kunst te beleven." Kim vertelt ons over haar werkplek: Expo Bart op het Honigcomplex, waar je op een laagdrempelige manier met kunst in aanraking komt!
Meer lezen