Expo Bart

Expo Bart is een projectruimte op het NYMA-terein waar beeldend kunstenaars plek krijgen voor onderzoek, experiment, presentatie, ontmoeting en interactie.

Expo Bart is een projectruimte op het NYMA-terein waar beeldend kunstenaars plek krijgen voor onderzoek, experiment, presentatie, ontmoeting en interactie. Gedurende een werkperiode, voorafgaand aan een expositie, wordt de samenwerking opgezocht met andere disciplines zoals multimedia- of podiumkunstenaars. Iedere twee á drie maanden start er een nieuw project in de ‘proeftuin’ en is de gehele ruimte de speelplaats van de kunstenaar. Niet alleen het eindresultaat, maar ook het maakproces is van belang, dus is het publiek welkom om de ontwikkelingen op locatie of via social media te volgen. Bij ieder project wordt er in overleg met de kunstenaar een randprogramma samengesteld, waardoor de expositie op een speciale manier beleefd kan worden of men dieper op bepaalde thema’s in kan gaan.

Hier vind je ons

Lees over ons

Dans, geluid, video & fotografie komen samen tijdens vijf uur durende live performance van kunstenaar Isabelle Wenzel

Op zaterdag 13 april is er een live performance bij Expo Bart die de hele middag duurt. Acht dansers, een gitarist en een vocalist brengen samen het fotografische werk van performance kunstenaar en fotograaf Isabelle Wenzel tot leven.
Meer lezen