Galerie Bart

Galerie Bart heeft als doel het werk van in Nederland afgestudeerde kunstenaars te promoten en verkopen op de (inter)nationale kunstmarkt.

Kwaliteit, originaliteit, lef, professionaliteit en ambitie. Deze woorden karakteriseren Galerie Bart én de kunstenaars die de galerie vertegenwoordigt. De schilders, fotografen, beeldhouwers, performance-, installatie- en videokunstenaars zijn veelal in Nederland afgestudeerd en kenmerken zich door een frisse blik op de wereld. Werk van opkomend talent en van gevestigde kunstenaars wordt door Galerie Bart gepromoot op de nationale en internationale kunstmarkt. In de twee vestigingen in Amsterdam en Nijmegen wisselen solo-, duo- en groepsexposities elkaar af en worden samenwerkingsprojecten georganiseerd. Galerie Bart verrast zo telkens weer met hoogwaardige exposities en een breed aanbod, gepresenteerd in een open, toegankelijke omgeving.  

Kenmerken

Hier vind je ons

Lees over ons

Kim Uittenhout - Expo Bart

"Ik raad iedereen aan om in het verhaal achter de kunstwerken te duiken, om op een andere manier kunst te beleven." Kim vertelt ons over haar werkplek: Expo Bart op het Honigcomplex, waar je op een laagdrempelige manier met kunst in aanraking komt!
Meer lezen