2000 cadeaubonnen van Nijmeegse ondernemers voor bezoekers

Het coronavirus en de maatregelen die momenteel van kracht zijn hebben grote impact op onze samenleving, zo ook op de Nijmeegse ondernemers. Huis voor de Binnenstad wil de binnenstadondernemers door deze turbulente tijd heen helpen. Daarom is een cadeaubonnenactie georganiseerd waardoor maar liefst 2000 cadeaubonnen worden weggegeven!

Huis voor de Binnenstad koopt cadeaubonnen bij de ondernemer om ze vervolgens via het bezoekers platform intonijmegen.com via een speciale actie weg te geven. Ondernemers konden zich opgeven om mee te doen aan de actie en hebben hiermee directe inkomsten. Meer dan 100 ondernemers hebben zich opgegeven.

Bezoekers van intonijmegen.com kunnen vanaf vandaag, 20 april 2020, een bon wensen voor een ander: iemand die in deze moeilijke tijd een cadeautje verdient. In totaal worden maar liefst 2000 bonnen weggegeven aan bezoekers. Een goede reden voor de bezoekers van Nijmegen om, wanneer het verantwoord is, de bon te besteden in de Nijmeegse binnenstad! 

Huis voor de Binnenstad probeert op alle mogelijke manieren de ondernemers in Nijmegen te steunen en mee te denken. De behoefte naar inkomsten bij ondernemers is in deze tijd groter dan ooit. Een goede manier om te steunen is nu cadeaubonnen kopen. Om die reden is de cadeaubonnenactie in het leven geroepen.

Wil je meer weten over het steunen van Nijmeegse ondernemingen? Op intonijmegen.com vind je een overzicht van de speciale initiatieven: afhaal mogelijkheden, bezorgmogelijkheden, gewijzigde openingstijden etc. Kortom meer dan genoeg mogelijkheden om de Nijmeegse ondernemers te helpen. Support your locals: meer informatie over de actie vind je op intonijmegen.com/locals.

Dit vind je misschien ook leuk