Fotoverslag: Urban sports event - Nimma Sportzomer

Op zaterdag 15 juni vond in Nijmegen-West een spectaculair urban sports event plaats als onderdeel van de Nimma Sportzomer. Sporters op het gebied van BMX, WCMX, skateboarden en breaking lieten hun indrukwekkende tricks zien bij skatepark Waalhalla. Bezoekers genoten van te gekke demo's, een spannende breaking competitie, en konden de sporten zelf uitproberen tijdens workshops. Bekijk in dit fotoverslag de hoogtepunten van deze bruisende dag vol actie!

Het wheelchair skills team was ook aanwezig om hun indrukwekkende stunts te laten zien in het skatepark. Rolstoelgebruikers kregen de kans om hun eigen vaardigheden te verbeteren tijdens een clinic rolstoelvaardigheid.

Over Nimma Sportzomer

Terwijl Parijs deze zomer de Olympische Spelen host, viert Nijmegen de Nimma Sportzomer. Dit bruisende sportevenement brengt de hele stad in beweging en laat alle inwoners meegenieten van de sportieve sfeer rondom de Olympische en Paralympische Spelen. In de vijf stadsdelen van Nijmegen worden vijf gratis evenementen georganiseerd, die plaatsvinden tussen 23 mei en 31 juli 2024. 

 
Meer informatie over Nimma Sportzomer vind je op deze website.

 

Fotografie: Henk Beenen