Fotoverslag: Dinotijd in Theater de Klif

Gijs Rademaker, bekend als presentator en opiniepeiler, keerde in maart terug naar zijn geboortestad Nijmegen voor een unieke voorstelling over dinosauriërs: De geheimen van de Dinotijd. De voorstelling vond plaats in Theater de Klif en trok en groot publiek van jong én oud. Ook IntoNijmegen was er bij! 

De voorstelling nam bezoekers mee terug naar het tijdperk van de dinosauriërs, ongeveer 70 miljoen jaar geleden, toen de aarde werd bevolkt door de indrukwekkende Tyrannosaurus rex, de driehoornige Triceratops en de immense langnekdino’s.

© Toon de Vos

In de voorstelling belichtte Gijs hoe dinosauriërs leefden, aten, sliepen en voor hun jongen zorgden. Het gaf een nieuwe blik op deze oude reuzen, voor een breed publiek van alle leeftijden.

Theater de Klif

Theater de Klif in Nijmegen-Noord biedt een veelzijdig programma met toneel, cabaret, dans en muziek voor een breed publiek. Hun intieme theaterzaal met 168 zitplaatsen zorgt voor een unieke ervaring waarbij je dicht bij de artiesten bent, wat elk optreden bijzonder maakt. Naast de voorstellingen hebben zo ook een gezellig café voor een nabespreking met artiesten of voor het genieten van een hapje en drankje. 

 

Theater de Klif is te vinden aan de Pijlpuntstraat 1, 6515 DJ. Benieuwd naar hun hele programma? Check dan hun website theaterdeklif.nl. 

 

Fotografie: Jofrey de Graaff & Toon de Vos