Fotoverslag: 3FM Serious Request 2023

3FM DJ's Sophie, Barend en Wijnand haalden afgelopen week met het Glazen Huis €7.502.981 op voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december​ stonden zij op de Grote Markt om radio te maken en artiesten te ontvangen op het podium. Hun toewijding en de hartelijke steun van het publiek maakten dit een onvergetelijke week. Wij legden het vast in een fotoverslag!

Om het Glazen Huis te steunen kwamen er grote artiesten naar onze stad. Zo traden bijvoorbeeld Tom Odell, Chef'Special, De Staat, Kraantje Pappie, S10, Kevin, Only The Poets en nog veel meer op tijdens 3FM Serious Request.

©Melian Alkemade

Het Glazen Huis was 24/7 per dag te bezoeken. Op het plein kon je de dj's in het huis spotten, een donatie doen door de brievenbus, je cheque langsbrengen, een drankje doen én genieten van alles wat er rondom 3FM Serious Request gebeurde.

De opbrengsten van 3FM Serious Request worden gaan naar onderzoek gericht op ALS, met als doel meer inzicht te krijgen in de oorzaken en mogelijke behandelmethoden voor deze aandoening. Dankzij recente vooruitgang in technologie is er aanzienlijke vooruitgang geboekt in de strijd tegen ALS. Er is inmiddels voor een specifieke vorm van ALS een effectief medicijn ontwikkeld, wat aantoont dat de ziekte in bepaalde gevallen behandelbaar is. Deze ontwikkeling biedt nieuwe hoop voor de toekomstige behandeling van ALS.

©Melian Alkemade

Meer informatie over 3FM Serious Request vind je op deze website
 

Fotografie: Henk Beenen, Matthijs van Houten Melian Alkemade

Dit vind je misschien ook leuk...