Cultuurredacteuren en - fotografen gezocht!

Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste festivals, kind aan huis bij de Schouwburg of eeuwige concertganger? En vind je het leuk om de pen ter hand te nemen of mooie foto’s te schieten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

IntoNijmegen zoekt nieuwe redactieleden die het Nijmeegse kunst- en cultuuraanbod volgen en niet terugdeinzen voor een interview en/of fotoshoot met een zanger, dichter, programmeur of acteur of een (foto)verslag van een van de vele evenementen.

Wat is IntoNijmegen precies? Lees hier meer!

Als redacteur en/of fotograaf ga je minimaal eens per maand op pad voor IntoNijmegen. We proberen er altijd voor te zorgen dat beeld en tekst elkaar waar mogelijk versterken.

Wij bieden jou een platform om je schrijf- / fotografiekunsten te ontwikkelen, met twee keer per jaar een workshop en de mogelijkheid om gratis concerten en voorstellingen te bezoeken.

Lijkt het jou leuk om voor IntoNijmegen te schrijven of fotograferen? Stuur dan snel een mail naar info@intonijmegen.com met een of twee recente teksten / recent beeldmateriaal en een korte motivatie.

Dit vind je misschien ook leuk