Drift Festival

Bewaar je ticket, geniet later

Nijmegen is een cultuurstad en dat houden we graag zo. Het is in deze tijd des te belangrijker dat je de lokale cultuurinstellingen ondersteunt. Daarom roepen we net als het initiatief Bewaar Je Ticket op om je kaartje te bewaren. Zo steun je de cultuur en geniet je later. Lees verder voor de verschillende mogelijkheden en de laatste updates uit cultureel Nijmegen.

Heb je een tip? Mail onze redactie.

Wat kun je doen?

Organisaties en instellingen komen met verschillende oplossingen voor bezoekers, zoals: 

  • Nieuwe data voor de evenementen die niet door kunnen gaan. Het oorspronkelijke ticket blijft gewoon geldig. 
  • Wordt het evenement afgelast of kun je niet aanwezig zijn op de nieuwe datum? Dan kun je een voucher ter waarde van de ticketprijs en servicekosten krijgen.
  • Je kunt er ook voor kiezen om je ticket om te zetten in een donatie, om zo artiesten, makers en mensen achter de schermen te steunen. 

Let op: de mogelijkheden kunnen per organisatie en instelling verschillen. Heb je nog geen officieel bericht gehad? Informeer dan naar de opties! 

Lees hier verder

En in Nijmegen?

Ook Nijmeegse culturele instellingen en organisaties sluiten zich aan bij dit initiatief. Lees hier de laatste update met betrekking tot gekochte tickets: Doornroosje, De Stadsschouwburg en De Vereeniging, De Lindenberg, Brebl en LUX Nijmegen.

Verschillende evenementen hebben inmiddels nieuwe data aangekondigd. Lees hier de laatste update met betrekking tot tickets en nieuwe edities: Iconic FestivalDrift, Het Nest (gaat vooralsnog door!), Vierdaagse en Vierdaagsefeesten, Down the Rabbit Hole

Doneertool

Heb je een ticket gekocht via de Nijmeegse service Ik Ben Aanwezig? Dan is het via een doneertool mogelijk om je ticket aan je favoriete evenement of organisator te doneren. Ook kun je hier gekochte tickets omzetten in tegoed. Zo ontvangt de organisator alvast omzet en kun jij straks een nieuw bestellen! Wil je een directe donatie doen aan Ik Ben Aanwezig? Dan kan dat al vanaf €0,79, het bedrag dat je normaal aan servicekosten betaald.

Dit vind je misschien ook leuk