5x dit mag je niet missen tijdens Nimma's Playground

Nimma’s Playground komt terug! En maar liefst op alle vijf de zaterdagen in juni. Van 12.00 tot 15.00 uur kun je deelnemen aan verschillende activiteiten voor jong en oud. Altijd al een keer willen freerunnen? Benieuwd naar jouw circustalenten? Of wil je gewoon eens een andere sport uitproberen? Dan ben je bij Nimma’s Playground aan het juiste adres. Aanmelden is niet nodig.

1. Graffiti & Urban Dance - 1 juni

Tijdens de Urban Dance workshop, van Studio Boyé, leer je in een korte tijd een stoere Hiphop choreografie. Daarnaast ga je tijdens de graffiti workshop van Waalhalla aan de slag met jouw eigen piece. Ben jij erbij?

Locatie: Mariënburgplein

Extra tip: Expeditie ribbelroute van MuZIEum op Plein 1944

2. Circus - 8 juni

Van koorddansen tot trucjes doen met diabolo’s. En van jongleren tot fietsen op een eenwieler. Wat wil jij eens uitproberen tijdens de workshop van Circus Factory?

Locatie: Mariënburgplein

Extra tip: Volleybal op Plein 1944

3. Bootcamptraining en Walking Football - 15 juni

De Walking Sports Academie laat zien dat iedereen kan sporten en bewegen op zijn eigen niveau. De mascotte van NEC ‘Bikkel’ is er in elk geval bij!

Locatie: Mariënburgplein

Extra tip: Kickboksen op Plein 1944

4. Streethockey - 22 juni

Vind jij het leuk om nieuwe hockey trucs te leren? Kom langs en doe mee! De hockeyverenigingen uit Nijmegen organiseren samen een leuke workshop streethockey.

Locatie: Plein 1944

Extra tip: Voetbal op Mariënburgplein

5. Rolstoelbasketbal - 29 juni

Hou jij van een dynamische teamsport? Koprol laat je zien en ervaren hoe tof rolstoelbasketbal is. Kom langs, doe mee en laat je verrassen.

Locatie: Mariënburgplein

Extra tip: Freerun op Plein 1944

Er zijn nog andere toffe activiteiten te ontdekken tijdens Nimma's Playground! Bekijk het volledige programma hier: www.nijmegen.nl/diensten/sport/nimmas-playground/

Dit vind je misschien ook leuk...