Zeker een KIJKje waard - de herfstvakantie bij muZIEum

Deze herfst is er van alles te beleven bij het muZIEum. Bekijk de indrukwekkende tentoonstelling MIJN geZICHT, bezoek het muZIEum gratis tijdens Walk of the Town of geniet van de combideal: een onvergetelijke ervaring met een taartarrangement.

Tentoonstelling MIJN geZICHT

Bewonder en beluister twintig portretten en verhalen van slechtzienden in de tentoonstelling MIJN geZICHT. Met deze serie dubbelportretten, het gewone portret en een portret hoe zij zichzelf zien, brengt fotograaf Murk Schaafsma een veelgestelde vraag in beeld: "Maar wat zie je dan?"

Hiermee hoopt hij aan te zetten tot dialoog tussen slechtzienden en zienden. Een stuk onbegrip wegnemen want, hoe vanzelfsprekend de wereld eruitziet voor zienden, is dat anders voor blinden en slechtzienden. Op zaterdag 16 oktober is MIJN geZICHT gratis te bezoeken tijdens Walk of the Town.

De tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door het Oogfonds.

Walk of the Town

Op zaterdag 16 oktober komt de belevingsroute Walk of the Town tot leven in de binnenstad van Nijmegen. Ontdek historische en iconische bouwwerken, musea en culturele hotspots. Kom onderweg kennismaken met het muZIEum.

Neem een KIJKje bij het muZIEum en krijg:

  • gratis toegang tot de tentoonstelling MIJN geZICHT;
  • een preview van Expeditie ribbelroute op het doe-plein;
  • een kortingskaart van 15% op het volgende bezoek.

Dit evenement wordt georganiseerd door ACBN.

Combideal: beleving + taartarrangement

In de herfstvakantie is er een extra smaakbeleving in het muZIEum. Maak gebruik van de combideal en ontvang: een onvergetelijke ervaring, een consumptie en een stuk taart voor € 22,00 per persoon.

Dit vind je misschien ook leuk...