Wat is er te doen in Nijmegen - 3 t/m 9 juni 2024

Een nieuwe week, dat betekent weer vijf nieuwe activiteiten die we voor jullie op een rijtje hebben gezet. Ben je benieuwd welke het deze week zijn? Lees dan snel verder!

1. Ilse DeLange

Ilse DeLange keert ook dit jaar terug naar de openluchttheaters, waaronder Openluchttheater de Goffert. Samen met haar band zal ze naast veel nieuwe muziek natuurlijk ook haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.

Donderdag 6 juni 2024 om 20.15 uur | Openluchttheater de Goffert

2. Mensen Zeggen Dingen

Verwacht poëzie, poetry slam, proza en punchlines bij Mensen Zeggen Dingen. Optredens van Astronaut, Katja Rosita, Brit van Tooren, Simon Mamahit en Jesse Laport staan op het programma deze avond.

Donderdag 6 juni 2024 om 20.30 uur | Doornroosje Poppodium

 

3. Brown Sugar Baby

Het energieke Brown Sugar Baby neemt je mee naar de turbulente nadagen van de Nederlandse kolonie. Een Indische jazzband maakt zich klaar voor een belangrijk optreden, maar backstage gaat er van alles mis. Een swingende en indringende voorstelling over politieke onrust, een verborgen familiegeschiedenis en jazz. 

Dinsdag 4 juni 2024 van 20.00 to 21.30 uur | Stadsschouwburg Nijmegen

4. DRIFT Festival 2024

Op de tweede zaterdag van juni dansen we de zon tegemoet tijdens de 12e editie van Drift Festival. Dit jaar gaat Drift terug naar hun roots en toveren ze het machtige NYMA-terrein om tot een rave-paradijs waar je een dag lang, met je neus op de dj, kunt dansen alsof morgen niet bestaat. 

Zaterdag 8 juni 2024 om 14.00 uur tot 00.00 uur | Het NYMA-terrein
 

5. De Maandag Club

Cultuur Academy is er voor de cultuurprofessional in Arnhem, Nijmegen en de regio en staat voor het collectief versterken van de sector: leren en ontwikkelen als vanzelfsprekend onderdeel van het werk. Elke maandag organiseert Cultuur Academy de Maandag Club.

Maandag 3 juni 2024 om 13.00 uur tot 17.00 uur | De Basis

Dit vind je misschien ook leuk...