Wat is er te doen in Nijmegen - 25 t/m 31 maart 2024

Van speelse voorstellingen en bijzondere lezingen, tot feestjes diep in de nacht. Deze week zijn er weer vijf verschillende activiteiten voor jullie uitgekozen. Voor ieder wat wils. Fijne week!

1. Mooneye

Mooneye is de band rondom de Vlaamse singer-songwriter Michiel Libberecht en maakt een mix van pop, rock en folk, met invloeden van Americana. Begin 2018 debuteerde hij met zijn zelfgetitelde ‘Mooneye EP’, waarmee hij destijds de gerenommeerde muziekwedstrijd van Studio Brussel ‘De Nieuwe Lichting’ won.

Woensdag 27 maart 2024 om 22.00 uur | Merleyn

2. Planet Rose

Op 30 maart vieren we de 29e verjaardag van Planet Rose met vier DJ’s die op hun eigen manier ongelooflijk vernieuwend de scene voorwaarts pushen. LB aka Labat is een extraordinaire selector die met zijn ongelooflijke skills alle grenzen tussen house en techno weet te vervagen. Als een frisse wind vanuit de Franse scene de wereld aan het overnemen.

Zaterdag 30 maart 2024 om 23.00 uur | Doornroosje Poppodium

 

3. Twee oude vrouwtjes

Twee oude vrouwtjes is een collectie van korte liefdesscènes over menselijk verlangen in de nadagen van het leven. Een herkenbare, oergeestige en poëtische (volwassenen) voorstelling met tekst van Toon Tellegen en eindregie door Ramses Graus. 

Donderdag 28 maart 2024 om 20.00 uur tot 21.00 uur | Theater Het Badhuis

4. Pubquiz

De maandelijkse pubquiz bij het Brouwlab van Oersoep. Een event waar bierproevers en kennisjagers bij elkaar komen. Tijdens deze spannende quiz kan je genieten van een uitgebreide proeverij van vijf verschillende Oersoep bieren.

Donderdag 28 maart 2024 om 20.00 uur tot 23.00 uur | Brouwlab

 

5. Kasper van der Laan

Is het cool, chill, fresh of hot? Het is Warm, de nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan. Absurd, onvoorspelbaar en hilarisch (en sexy). Kasper blijft aanstormen en is ongekend grappig. Kasper gaat nooit meer weg. Ontdek deze unieke cabaretier. 

Woensdag 27 en donderdag 28 maart 2024 om 20.00 uur tot 21.40 uur | Stadsschouwburg Nijmegen

 

6. Paasspeurtocht

In de week voor en na Pasen kom je in de Lange en Stikke Hezelstraat in de Paassfeer! Voor de deuren van de ondernemers vind je prachtige bloemen en ontvang je bij elke aankoop een heerlijk paaseitje! Verder wordt er voor de kinderen een Paasspeurtocht georganiseerd. De speurttocht flyers zijn gratis verkrijgbaar bij alle ondernemers. Verdeeld over 30 etalageramen in de Lange en Stikke Hezelstraat vind je de paasei stickers met een letter erop. Plaats de letter in het juiste vakje en zo ontstaat er een zin. Lever vervolgens je kaartje in bij Bagels & Beans, Versailles of de Blokkenpiloot en krijg een lekker paasei!

De week voor en na pasen in de Lange en Stikke Hezelstraat. 

 

Dit vind je misschien ook leuk...