Wat is er te doen in Nijmegen - 2 t/m 8 november

Lekker eten, goeie muziek en mooie spullen. Onze weektips deze week zijn voor mensen van het goede leven. Je moet jezelf soms een beetje verwennen, toch?

1. Brood halen bij de Desem bakkerij

Desem kennen we natuurlijk van de zuurdesempizza’s, maar sinds kort zwengelen de pizzabakkers in het weekend de oven ook aan voor brood. Op zaterdagen haal je bij de Desem bakkerij lekkere zuurdesembroden, zadenbrood, foccacia en cannoli’s. Yum!

De Desem Bakkerij is elke zaterdag open vanaf 12:00 uur.

 


 

2. Vintage meubelshoppen bij Woodstock Wonen

Op Wintersoord 5 spotten we opeens allemaal leuke vintage stoelen, toffe designlampen en oude archiefkasten achter het raam. Maar helaas: de deur zat potdicht. Vintage woonwinkel Woodstock is maar één keer per maand geopend, en aankomende zaterdag is het weer zover. Ga zeker even kijken als je een nieuwe eye catcher zoekt voor in huis.

Zaterdag 7 november kun je shoppen bij Woodstock Wonen op Wintersoord 5.
 

3. De Bottendaal Buiten diner walk

Zondag kun je tijdens een wandeling door Bottendaal een 5 gangendiner bij elkaar shoppen. Tijdens de Bottendaal Buiten diner walk loop je van je soep naar je carpaccio, via het stoofvlees richting cheesecake om te eindigen met een warme chocomel. Onder andere Goed Volk, de Kluizenaar en Lokaal de Ruyter doen mee.

De Bottendaal Buiten diner walk is zondag 8 november, wel vooraf even een 'ticket' kopen.

 

4. Literaire expeditie van Wintertuin

Wintertuin neemt je woensdag mee op een literair avontuur. In groepjes maak je een tour door kleine podia in de stad, waar overal kleine performances en voordrachten te zien zijn. ‘Welk effect heeft ruimte op onze verhalen?’ is de centrale vraag in alle optredens.

De literaire expeditie begint woensdag 4 november om 19.30 uur.

5. Michelle David & The Gospel Sessions in Doornroosje

In Doornroosje kun je vrijdagavond terecht voor een avondje soul, funk , gospel en afrobeat. Michelle David & The Gospel Sessions geeft er dan een dampende, stomende show weg. De vroege show is al uitverkocht, dus wacht niet te lang met kaartjes inslaan!

Michelle David & The Gospel Sessions spelen vrijdagavond 6 november in Doornroosje.

Dit vind je misschien ook leuk: