Wat is er te doen in Nijmegen – 13 t/m 19 juni 2022

Na deze week draai jij je hand niet meer om voor het maken van een podcast, weet je precies wie jij bent en kun je zo meedoen aan het circus. Activiteiten genoeg in Nijmegen. Inclusief optredens van saxofoonlegendes (en vader en dochter) Hans en Candy Dulfer. En dat in de week van vaderdag. Lees je verder?

1. Science Café > Identiteit - wie ben ik?

Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Hoe zien anderen mij? Identiteit en identiteitsvragen spelen een belangrijke rol in ons denken, voelen en handelen. Maar wat weten we precies over identiteit en identiteitsontwikkeling? Voordat we de zomer induiken gaat Science Café Nijmegen hierover in gesprek met een aantal deskundigen.

Science Café > Identiteit: woensdag 15 juni van 19.30 – 22.00 in de Ierse pub The Shamrock.

2. Hans & Candy Dulfer

Niet één, maar twee Dulfers komen deze week naar Nijmegen! Laat je meevoeren door hun unieke saxsound tijdens twee solo voorstellingen van deze wereldberoemde vader en dochter.

Candy Dulfer: vrijdag 17 juni om 20.30 uur in Doornroosje.
Hans Dulfer met zijn voorstelling Dulfer! Total Response bij Brebl op zondag 19 juni van 16.00 – 18.00 uur.

 

3. Podium aan de Waal - Vasim Circus Space

De Vasim Circus Space laat zich zien met een spectaculaire circusshow en een workshop voor jong en oud. Een show met de vele gezichten van het moderne circus.

Vasim Circus Space is een doorlopend optreden in De Lindenberg op zondag 19 juni van 14.00 – 17.00 uur.

4. Workshop: Podcast maken in één dag

Tijdens deze middag leer je alle skills die je nodig hebt om een podcast te maken. Je gaat samen met een groepje brainstormen over prikkelende onderwerpen die je binnen je podcast wilt bespreken. Vervolgens ga je je eigen podcast opnemen en bewerken!

Podcast maken in één dag: zaterdag 18 juni van 12.00 – 16.00 uur bij JongerenStip/JongerenLab.

 

5. Wijnfestijn

Het mooiste wijn festival van Nederland komt naar Nijmegen! Het Kronenburgpark zal worden omgetoverd tot een gezellig wijnfestival, waar meer dan 100 verschillende wijnen in de spotlight staan gecombineerd met meer bourgondisch genieten zoals kaasplankjes, charcuterie, vega gerechten en veel meer lekkers!

Wijnfestijn: vrijdag 17 juni t/m zondag 19 juni van 17.00 – 20.00 uur in het Kronenburgerpark.

Dit vind je misschien ook leuk...