Wat is er te doen in Nijmegen - 1 t/m 7 april 2024

In de week van 1 t/m 7 april 2024 is er weer genoeg te doen in Nijmegen. Benieuwd naar onze tips? Lees snel verder!

1. Leids Cabaret Festival, Finalistentour 2024

De finalisten van het Leids Cabaret Festival trekken het land in en doen de finaleavond dubbel en dwars over. Zonder stress en blinde paniek, en dus met extra veel plezier. Een avond vol actuele conferences, verhalend of muzikaal cabaret en fysieke slapstickvoorstellingen – en alles daar omheen en tussen – overgoten met een vette saus van humor.

Donderdag 4 april 2024 om 20.30 uur tot 22.00 uur | De Lindenberg

2. Muziel Ligconcert Mindfulness & live piano/cello-muziek

Beleef de unieke combinatie van mindfulness en klassieke livemuziek bij het Muziel Ligconcert in de prachtige Stevenskerk! Liggend op je matje droom je heerlijk weg terwijl je luistert naar sfeervolle piano/cello muziek van bekende componisten als Einaudi en Chopin. Door de ontspanningsoefeningen en de serene sfeer wordt elke noot intens beleefd.

Zondag 7 april 2024 om 18.00 uur tot 20.00 uur | Stevenskerk 

 

3. Pablo's IJscobar

Op 5 april klingelt de bel van ijscokraam in GAS19, Nijmegen! Aan de hand van energieke elektronische muziek nemen ze je mee langs verschillende stijlen, geuren, kleuren en smaken. Er is voor ieder wat wils op ons menu! 

Vrijdag 5 april 2024 om 23.00 uur tot 05.00 uur | Gas19

4. Tijger Orkest, Op jacht! (4+)

Brul het uit met het Tijger Orkest! Ga mee met het Tijger Orkest op jacht naar de allerbeste muziekstijl. Je hebt ze namelijk in alle soorten en maten. Ze zijn op een storm mee komen waaien van een ander continent en niet zo bekend. Of ze zijn juist heel herkenbaar en laten je billen automatisch schudden! Welke stijl past bij jou? 

Zondag 7 april 2024 om 15.00 uur tot 16.00 uur | De Lindenberg

 

5. Ladies Party Nijmegen

De Ladies Party komt er weer aan! En dat is altijd weer een mooi feestje. Op 7 april vieren we samen de lente! Met een superleuke extra activiteit voor de gasten: een gratis Pubquiz, verzorgd door Spot for All. Ladies Party is een feest voor vrouwen en staat in het teken van gezelligheid en ontmoeten. Het feest wordt 4x per jaar georganiseerd, op de eerste zondag van ieder kwartaal.

Zondag 7 april 2024 om 15.00 uur tot 21.00 uur | Thiemeloods

Dit vind je misschien ook leuk...