Vrijwilligers informatieochtend

Huis Verwolde organiseert op zaterdag 1 juli een vrijwilligers informatieochtend. Geïnteresseerden die graag actief bezig zijn, nieuwe mensen willen ontmoeten en mee willen helpen aan het behoud en openstelling van dit klassieke edelmanshuis, zijn dan van harte welkom. Een rondleiding door dit authentiek ingerichte huis of tuin geeft een indruk van alle mogelijkheden van het vrijwilligerswerk.

Huis Verwolde ontvangt elk jaar veel bezoekers en onze vrijwilligers zijn hier op allerlei gebied druk mee. Dankzij hun inzet kunnen wij bezoekers de vele facetten van huis Verwolde in volle glorie laten zien. Onze vrijwilligers zorgen o.a. voor een gastvrije ontvangst van de bezoeker, geven rondleidingen, verzorgen de verkoop in de museumwinkel, werken in de tuin, verzorgen de horeca in de theeschenkerij, ontvangen schoolklassen, onderhouden huis en collectie of verrichten kleine klusjes. Dat allemaal op één van de mooiste locaties in de Achterhoek!

Programma 

Geïnteresseerden zijn op zaterdag 1 juli welkom om 10.00 uur. Na een korte introductie met een kopje koffie, vertrekt er een verkorte rondleiding door het huis of door de tuin. De rondleider laat je de verschillende vertrekken van het huis zien en zal het vrijwilligerswerk toelichten. Uiteraard is er volop gelegenheid vragen te stellen. Bij interesse kan men zich ter plekke inschrijven voor een intake gesprek.

Datum: zaterdag 1 juli 2023

Tijd: 10.00 - 12.00 uur

Entree: gratis

Graag vooraf aanmelden via: verwolde@glk.nl

Adres: Jonker Emilelaan 4, 7245TL, Laren

Informatie: www.glk.nl/verwolde

 
 

Dit vind je misschien ook leuk…