Voorspel: de nieuwste clubavond in de Thiemeloods

Voorspel is Nimma's nieuwste clubavond in de Thiemeloods waar je niet tot middernacht hoeft te wachten op de beste dj’s maar waar het feest eerder begint. Wel een intiem clubgevoel, geen slaaptekort. De beste selectors brengen je disco, house, funk en alles met een groovy sound.

Voor de allereerste editie hebben de organisatoren niemand minder dan DJ Ajuma uitgenodigd. Op welk groot festival podium stond ze niet afgelopen zomer? Zo blies ze bij Down the Rabbit hole iedereen weg met haar tribal-infused house, zweterige Indiase beats, en schurende vintage disco parels, en brak ze de tent af bij Lowlands en Into the woods. Ajuma – de Utrechtse dj Eva Maasen – graaft diep naar muzikale schatten van over de hele wereld en brouwt een mystieke en vooral heerlijk broeierige mix van haar obscure vondsten. Het levert sonische wereldreizen op die altijd garant staan voor een prettig hete dansvloer: laat je meesleuren in de spannende danssessies van de reislustige dj.

DJ Lizzy Green is een selector in hart en nieren. Urenlang speurt ze door stoffige platenbakken in een oneindige zoektocht naar house, Italo, boogie en disco-grooves die de ruimte naar een nieuw niveau van extase kunnen verheffen. Als verzamelaar en liefhebber zoekt ze altijd naar het verrassingselement dat haar sets die onbeschrijfelijke X-factor geven. Met een thuisbasis in Nijmegen, maar een bereik dat zich als een olievlek over het land verspreid is Lizzy keihard aan de weg aan het timmeren als radioshow-regular bij o.a. Radio TNP, Open Source Radio en Operator Radio en als clubverslinder bij o.a. Subcultuur, Weelde en tijdens het Amsterdam Dance Event.

Tijd: 20:00 - 01:00 (gratis early bird bubbly voor 22:00!)
Ticketprijs: 8,- euro
Tickets

Dit vind je misschien ook leuk...