Tributebands Brucified, Starman en Bee Gees Forever zijn deze lente te zien op Iconic Festival

Op zaterdag 11 mei 2024 verwelkomt het Valkhofpark in Nijmegen weer het Iconic Festival, een festival dat volledig in het teken staat van tributebands die de tijdloze muziek eren van de jaren ’60 tot en met de ’00. Iconic pakt dit jaar uit met nog grotere namen en presenteert vandaag de volledige line-up.

Het festival, bekend om zijn intieme en gastvrije atmosfeer, trekt al sinds 2019 een breed publiek van alle leeftijden. Op donderdag 25 januari presenteren zij de line-up voor de 2024-editie: Brucified (Bruce Springsteen), Starman (David Bowie), The Vipers (Queen), HELP! (The Beatles), This is TINA! (Tina Turner), Bee Gees Forever (Bee Gees) en Mooi Weer Op Straat. “Brucified, Starman en Bee Gees Forever zijn bekend van het Radio 10 Top 4000 Café en het TV-programma The Tribute: Battle of the Bands”, vertelt Willem van den Berg. “En in 2019 was de Italiaanse Queen-tribute The Vipers ook al aanwezig op Iconic. Dat was toen echt een knaller van een afsluiting, ik kijk nu al uit naar dit jaar!”

Naast de line-up maakt de festivalorganisatie ook bekend dat er dit jaar meer geprogrammeerd wordt dan alleen tributebands. “We organiseren dit jaar Iconic Festival voor de vierde keer en pakken daarom echt uit met het programma,” aldus Willem. “De food area wordt uitgebreid met extra cateraars, er is wederom een kleine platenbeurs aanwezig en we zetten een uitgebreid terras neer bij een wijn- en speciaalbierbar die nieuw is op het festival. We hopen zo onze bezoekers meer tegemoet te komen in de eet- en drinkwensen, om de dag nog completer voor ze te maken.”

Met een programma dat zowel nieuwe als vertrouwde elementen bevat, kijkt de organisatie vol vertrouwen uit naar weer een geslaagde editie.

Voor meer informatie over het programma, de artiesten, en de ticketverkoop voor Iconic Festival 2024, bezoekwww.iconicfestival.nl

Dit vind je misschien ook leuk…