Theaterbeleving What Ever Happened to Mr. Pete? op 25 januari in Nijmegen

Succesvoorstelling What Ever Happened to Mr. Pete? van Sarah Moeremans keert terug. Een vervreemdende theaterervaring die je niet snel zult vergeten. Het publiek zit in twee groepen naast elkaar, maar ziet elkaar niet. De tribune en de speelvloer zijn door een muur in tweeën gesplitst. In twee parallelle werelden op zoek naar de waarheid achter Mr. Pete. Op donderdag 25 januari om 20.30 uur kunnen theaterliefhebbers deze unieke en surreële theaterervaring beleven in LUX Nijmegen

Zie jij wat ik zie?

Voel jij wat ik voel? Denken we nu op dit moment hetzelfde? Is dit ironisch? Gebeurt dit echt? Het intrigerende fenomeen, dat de werkelijkheid soms onwerkelijk lijkt, staat centraal in What Ever Happened to Mr. Pete? Het resultaat is een unieke belevenis waarbij je als publiek zelf je perceptie van de werkelijkheid in twijfel gaat trekken.

Korte, absurde en grappige scènes 

Een voorstelling over eenzaamheid, gemeenschappelijkheid en controleverlies. Geïnspireerd op het werk van invloedrijke kunstenaars als Harold Pinter, Samuel Beckett, Luis Buñuel en David Lynch. Een zoektocht naar de waarheid achter Mr. Pete. Waarbij het publiek wordt uitgenodigd om grip te verliezen en zich te laten meeslepen in de korte, absurde en grappige scènes, doordrenkt met spelplezier en inventiviteit. Zo bewijzen Sarah Moeremans en Joachim Robbrecht opnieuw dat luchtigheid ook heel ernstig kan zijn.

What Ever Happened to Mr. Pete? is een productie van Het Zuidelijk Toneel. Kijk voor de meer informatie, de speellijst en de credits op hzt.nl.

Dit vind je misschien ook leuk…