The Get To Know Dinner Show

Op zondag 4 juni vindt in Concertgebouw De Vereeniging The Get To Know Dinner Show plaats. Het is een unieke avond voor jongvolwassenen: een veelzijdig programma van cabaret, muziek en dans, onder het genot van een driegangenmenu.

Tijdens deze avond betreden bekende én minder bekende artiesten het podium. Niemand minder dan cabaretier Tobi Kooiman zal voor vertier zorgen en in combinatie met de dansgroep Noordwikka Warriors en band Just Control belooft het een bijzondere en gevarieerde avond te worden. The Get To Know Dinner Show is georganiseerd door het jongerenpanel van Stadsschouwburg en De Vereeniging. De kaartverkoop is gestart.

Jongerenpanel Stadsschouwburg en De Vereeniging

Ruim een jaar geleden werd het jongerenpanel van Stadsschouwburg en De Vereeniging opgericht: een groep van acht jongvolwassenen die theater erg leuk en belangrijk vinden. "Wij proberen met ons enthousiasme ook andere jongeren te trekken naar het theater. Destijds zorgde corona ervoor dat verbinding en saamhorigheid naar de achtergrond verdwenen, en juist daarom werden dit belangrijke thema’s tijdens onze bijeenkomsten." Zo ontstond het idee voor The Get To Know Dinner Show: een bijzondere avond waarop het leren kennen van nieuwe mensen en samen genieten van cultuur en lekker eten de rode draad is.

Kaartverkoop

The Get To Know Dinner Show vindt op zondag 4 juni plaats in de Grote Zaal van Concertgebouw de Vereeniging. De deuren openen om 17.30 uur, het programma begint om 18.15 uur. Meer info en tickets: www.sedv.nl/dinnershow

Meer informatie vind je op de website van de Stadsschouwburg en Concertgebouw de Vereeniging.

Dit vind je misschien ook leuk…