Thaïti sluit af met een knaller

Na 7 fijne jaren (en zo'n 200 shows) heeft de Nijmeegse band besloten om ermee te stoppen. Thaïti, gekenmerkt door hun dansbare en energieke muziek, heeft vele Nederlandse podia mogen betreden. Onlangs releaste zij nog twee singles: 'Disco Kahuna' (2021) en 'Santa Fe' (2022).

Muziek was altijd het startpunt, maar ook het organiseren van events was voor deze groep een natuurlijke aangelegenheid. Ze zochten graag naar verbinding met het publiek. Zo werd in 2017 Merleyn omgetoverd tot een Halloweenspektakel onder de naam Kippenvel en in 2019 zorgden ze dat hun EP-release gepaard ging met een groots festival genaamd Toucan Bay. Ook produceerden zei verscheidene videoclips waarvan hun laatste, 'Il Giorno', in de prijzen viel tijdens de 3voor12 Awards 2022.

Ook nu wordt de handdoek niet zomaar in de ring gegooid. Om hun einde te vieren organiseert Thaïti op 21 oktober hun laatste, grote feest genaamd 'De Afscheidsborrel' in Brebl Nijmegen. Met de volgende artiesten op het programma: Gita Buhari, The Moon, Dj Glitter Eva, Dj Minibar, De Naakte Waarheid en verrassingen!

Datum: vrijdag 21 oktober 2022, Brebl Nijmegen (Waalbandijk, Honigcomplex)
Tijdstip:  20:00 - 4:00 uur 
Tickets: voorverkoop: €10,00, aan de deur: €12,50.

Dit vind je misschien ook leuk...