Testen, voelen, ruiken en proeven: het kan allemaal op de Testmarkt van StartUp Nijmegen

De Grote Markt van Nijmegen wordt op zondagmiddag 22 mei omgetoverd tot een Testmarkt. Op de Testmarkt is het mogelijk voor startende ondernemers uit het Rijk van Nijmegen hun producten en diensten bekender te maken bij de bezoekers van de Nijmeegse binnenstad. Bezoekers kunnen de producten en diensten van deze ondernemers proberen door te testen, te voelen, te proeven en te ruiken. En jouw mening telt! Met jouw mening en ideeën kunnen ondernemers zich namelijk verbeteren en verder ontwikkelen.

Inmiddels zijn er 22 stands gevuld. Ontzettend veel branches zijn dit jaar vertegenwoordigd. We zien oude bekenden die vorig jaar ook op de markt stonden, zoals Marble-Pong, de Krathaak en QR-fit. Maar er is ook ruimte voor nieuwe ondernemers op de Testmarkt. Zo kun je proeven bij Basic Theory Ferments. Laat je verbazen door de Watervaas en Aerocount. Geïnteresseerd in duurzame groentes? Dan is een bezoekje aan de stand van Gelukkige Groentes zeker aan te raden. ReneoLabs en Movin(g) Reality dragen met hun producten bij aan het draaglijker maken van ziekte en letsel. Daarnaast gaat Eva van StartUp Nijmegen een live aflevering opnemen van de podcast ‘Gewoon doen’ met ondernemers en bezoekers van de Testmarkt. Denk jij nu, “hey, maar daar kan ik perfect tussen staan met mijn onderneming?” Er zijn nog enkele stands beschikbaar. Meld je aan via tessa@startupnijmegen.nl.

Dit mooie initiatief kan StartUp Nijmegen realiseren dankzij de Gemeente Nijmegen. De Testmarkt is namelijk onderdeel van het Actieplan voor de Binnenstad. Kom jij je verbazen over al het ondernemerschap uit Nijmegen? Breng dan een bezoek aan de Testmarkt op 22 mei tussen 12.00 uur en 17.00 uur op de Grote Markt van Nijmegen.

Dit vind je misschien ook leuk...