Smaakmarkt en De Special Social Club openen Vierdaagsefeesten met dansmiddag zonder beperkingen

Van zaterdag 15 juli tot en met vrijdag 21 juli, tijdens de Vierdaagsefeesten, vindt Smaakmarkt Labyrinth plaats op haar vertrouwde plek aan de Waalkade. Naast een relevant dans- en liveprogramma lanceert de organisatie een splinternieuw en divers middagprogramma, speciaal voor jong en oud. Op zaterdag 15 juli slaan ze de handen ineen met De Special Social Club en zorgen zij voor een feestelijke en dansbare opening van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, waaraan iedereen mee kan doen. 

Dansen zonder beperkingen met De Special Social Club

Het Special Social Soundsystem, onderdeel van De Special Social Club, zorgt voor een knallende opening van de Nijmeegse 4-daagse. Door muziek en feesten toegankelijk te maken voor iedereen, helpen DJ Bobo en MC Perez om barrières te doorbreken en deelname aan sociale activiteiten voor mensen met een beperking te vergroten. Wat het dj-duo zo speciaal maakt? Dat ze met hun energie de sfeer van het feest weten te versterken. Ze nemen het publiek mee en zorgen ervoor dat iedereen deel uit kan maken van deze bijzondere dansmiddag. Smaakmarkt streeft ernaar om veel verschillende soorten mensen te bedienen en samen met De Special Social Club krijgt dit streven een nieuwe dimensie. Samen creëren zij een veilige en vertrouwde plek waar mensen nieuwe vrienden maken, los  kunnen gaan en waar iedereen 100% zichzelf kan zijn. Samen nodigen zij iedereen van 14:00 – 17:00 uit om gezellig langs te komen voor een dansje en een praatje. Er is ruimte genoeg om even tot rust te komen en er is een MIVA-toilet aanwezig.

Nieuw: Smaakmarkt in de Middag

De Special Social Club is onderdeel van het nieuwe middagprogramma. Vanaf dit jaar kunnen bezoekers namelijk al vanaf 13:00 terecht voor een speciaal programma. Iedere dag is er wel iets te beleven voor alle leeftijden. Naast het dansen zonder beperkingen met Special Social Club is er disco aerobics met Shady Lady. Ook is er dit jaar veel te doen voor het gezin, zoals Poppenkast aan de Waal, een kinderdisco met Serious Boaters, een bijzondere theatershow, circus en kinderen kunnen zelf limonade maken bij De Limo Fabriek.

Voel je thuis bij Smaakmarkt

Op Smaakmarkt Labyrinth is iedereen uitgenodigd om aan te komen waaien. Je komt hier net zo gemakkelijk met je ouders naar toe als met je eerste date. Het is de plek waar je oude bekenden tegen het lijf loopt en tijdens het eten nieuwe vrienden maakt. De plek waar huisvaders en queers zij aan zij de nacht in dansen. Hier deelt Nijmegen haar veelkleurigheid aan mensen, smaken en muziek.

Kijk voor meer informatie op www.smaakmarkt.net

Dit vind je misschien ook leuk…