Sinterklaasintocht in Nijmegen Noord

GEANNULEERD - De Sinterklaas intocht in Lent gaat dit jaar helaas toch niet door. De opleving van het coronavirus is hier de reden van. Als organiserende stichting hebben zij, op duidelijk advies besloten de intocht af te zeggen.

Lees het hele persbericht.

 

Komende zaterdag komt Sinterklaas ook aan op de Lentse Warande in Nijmegen Noord. De Sint wordt verwacht om rond 14:00u vanaf de Spiegelwaal aan land te stappen, waar alle kinderen hem kunnen opwachten op de trappen van de Warande. Kom dus op tijd, er is genoeg te zien en doen. De Sint zal na aankomst nog maximaal een uur blijven, voor hij weer vertrekt.

Voorprogramma met groot scherm

Tijdens het wachten op de Sint kunnen kinderen liedjes zingen, filmpjes zien van de Sint op het grote scherm, kennismaken met de scouting en de welkomstdans oefenen.

Praktische info

In tegenstelling tot eerdere jaren is er geen feest in de Spil of de Ster. Wel organiseert café Waalzicht een feest na afloop waar de Sint ook zal verschijnen. Kaartjes hiervoor zijn te koop via facebook.com/waalzicht. Meer actuele informatie over de intocht in Lent is te vinden via:
www.facebook.com/sinterklaaslent   
www.instagram/sinterklaaslent 

Dit vind je misschien ook leuk