Senioren swingen bij Drift’s Danspaleis

Dansliefhebbers van alle leeftijden kunnen op zaterdag 16 juli swingen bij de derde editie van Drift's Danspaleis op de Nijmeegse Waalkade. Smaakmarkt Labyrinth verandert deze middag in een ballroom van weleer: een glimmende dansvloer, feestelijke aankleding en natuurlijk de allerleukste platen uit de muziekgeschiedenis.

Van meezinger tot tranentrekker

Dit ouderwets gezellig dansfeest is de opening van de Vierdaasefeesten bij Smaakmarkt Labyrinth. Speciaal voor dansers met enige levenservaringen heeft de PlatenDraaier van het Danspaleis de leukste klassiekers in z’n koffer: van meezinger tot tranentrekker, van jive tot Engelse wals en van Dorus tot Doris Day.

Senioren en alles daaronder

Drift’s Danspaleis geeft senioren een eigen feest tijdens de Vierdaagseweek, maar ook jonge dansfanaten zijn welkom. Neem dus gerust je kleindochter mee of nodig je opa of buurvrouw uit voor een middagje zwieren. Leeftijd is geen punt in de polonaise.

Dansen doen we samen

Drift’s Danspaleis is een initiatief van Drift - Om te dansen, Het Danspaleis en Club Goud. Voor de Nijmeegse danceorganisatie Drift is het feest een manier om dansers van alle leeftijden aan te spreken. “Drift inspireert mensen door ze te verbinden rond onvergetelijke momenten”, vertelt Mauke Rodermond, creatief directeur van Drift - Om te dansen. “We willen mensen samen laten dansen en dat is voor alle leeftijden.” Medeorganisator Club Goud is een Nijmeegse organisatie die zich inzet om ouderen zo lang mogelijk met de maatschappij verbonden te houden. Dat doen ze met culturele evenementen, innovatieve projecten en maatjesprogramma’s.

Datum en tijden

Zaterdag 16 juli
14:00 - 16:00 uur

Smaakmarkt Labyrinth, Waalkade Nijmegen
Gratis toegang

Dit vind je misschien ook leuk...