ReShare Store Nijmegen zoekt jassen om te ReSharen

Vanaf dinsdag 8 september zamelt de ReShare Store herdraagbare jassen in om die een tweede leven te geven. Wie een herbruikbare jas inlevert, krijgt als dank een kortingsbon van 50% op een artikel naar keuze.

In de ReShare Stores is er veel vraag naar jassen, zeker met de herfst en winter voor de deur. Heb jij nog een draagbare jas liggen die al tijden niet meer van de kapstok af is geweest? Geef die dan tweede leven via de ReShare Store; hier maak je niet alleen een ander mens blij, het is ook nog eens goed voor het milieu! Inleveren kan van 8 september tot 26 september 2020 tijdens openingstijden aan de Lange Hezelstraat 84 in Nijmegen of bij een van de andere ReShare Stores.

ReShare Store

De ReShare Stores zijn frisse en modern ingerichte tweedehands – en vintage kledingwinkels van het Leger des Heils. Met deze winkels wil ReShare hergebruik van kleding en textiel stimuleren en betaalbare, mooie kleding aanbieden voor iedereen. De winkel is er voor mensen met een smalle beurs én ook voor mensen die bijvoorbeeld uit milieuoverwegingen tweedehands kopen of simpelweg omdat ze van unieke items houden. Op dit moment zijn er 10 winkels door heel Nederland. In de toekomst hopen ze verder uit te breiden zodat de ReShare Store een landelijk begrip wordt.

Voorwaarden actie:

  • Jassen moeten herdraagbaar zijn (schoon en heel);
  • Eén kortingsbon per klant, ongeacht het aantal ingeleverde jassen;
  • Om een kortingsbon te ontvangen, dienen jassen ingeleverd te worden bij de kassa van de winkel;
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties;
  • Korting is te verzilveren in een ReShare Store naar keuze.

Bedrijven die ook (structureel) een bijdrage willen leveren, en het goede doel steunen, kunnen terecht in een van de ReShare Stores of contact opnemen via info@reshare.nl.

Dit vind je misschien ook leuk