Gezocht: Redacteuren en fotografen!

Weet jij veel over Nijmegen en bezoek jij graag een nieuwe hotspot of leuk event? Ben jij altijd op de hoogte van wat er speelt, waar je moet zijn en waar Nijmegen warm voor loopt? En vind je het leuk om de pen ter hand te nemen of mooie foto’s te schieten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

IntoNijmegen zoekt nieuwe redactieleden die de ontwikkelingen in Nijmegen volgen en daar graag een leuk stuk over schrijven of mooie foto's van maken.

Wat is IntoNijmegen precies? Lees hier meer

Als redacteur en/of fotograaf ga je minimaal eens per maand op pad voor IntoNijmegen. We proberen er altijd voor te zorgen dat beeld en tekst elkaar waar mogelijk versterken. 

Wij bieden jou een platform om je schrijf- / fotografiekunsten te ontwikkelen, met twee keer per jaar een workshop en de mogelijkheid om gratis events, concerten en voorstellingen te bezoeken.

Lijkt het jou leuk om voor IntoNijmegen te schrijven of fotograferen? Stuur dan snel een mail naar info@intonijmegen.com met een of twee recente teksten / recent beeldmateriaal en een korte motivatie.

Dit vind je misschien ook leuk