Proef van het nieuwe cursusaanbod van de Lindenberg tijdens Proeflessenweek

Op maandag 14 september gaat bij De Lindenberg het nieuwe cursusseizoen van start. Ook dit jaar kun je daar weer van komen proeven tijdens de Proeflessenweek! Deze editie wel net even anders dan je gewend bent. De Proeflessenweek start op maandag 7 september. De week vóórdat de cursussen starten dit jaar, vanwege het beperkte aantal cursisten dat in een ruimte toegelaten kan worden. Je kunt je vanaf 30 augustus, de Open Dag van de Lindenberg, aanmelden voor een proefles. Deelname is gratis. 

Proeflessenweek: 7-11 september

Lijkt het je leuk om een les bij de Lindenberg uit te proberen? Dat kan ook dit jaar tijdens de Proeflessenweek! Vanwege de coronamaatregelen zal dat wel net iets anders verlopen dan voorgaande jaren. Zo mogen er niet teveel mensen bij elkaar in een ruimte zijn, waardoor het aantal deelnemers gereguleerd moet worden. Waar je bij eerdere Proeflessenweken spontaan kon inlopen, is dat nu geen optie.
Er wordt een gevarieerde selectie aan proeflessen aangeboden, die eind augustus bekend wordt gemaakt. Voor elke leeftijd en in elke categorie (muziek, dans, schrijven, beeldend, theater) valt er iets te proeven. Het selectie van de proeflessen is onder andere afhankelijk van het verloop van de inschrijvingen voor onze cursussen. 

Open Dag: 30 augustus

Vanaf 30 augustus, de Open Dag van de Lindenberg, kun je je aanmelden voor een proefles. Maar tijdens die Open Dag is er natuurlijk nog veel meer te beleven. En het meest bijzondere is wel: hij is volledig online! De docenten zitten via Zoom klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je genieten van (live!) optredens, maak je kennis met een deel van de docenten en wandel je dankzij de podcast primeur alsnog door de Lindenberg. En dat alles op veilige afstand, vanaf je eigen scherm.

Ga voor meer informatie over de Proeflessenweek en de Open Dag naar www.delindenberg.com
 

Dit vind je misschien ook leuk