Online komedie waarbij bezoekers tevens spelers zijn

Nu het nog even duurt voordat we weer open mogen ontmoeten we je graag online. In de maand januari spelen we elke donderdag, vrijdag en zaterdag online de komedie ‘Ok Ok’. Wegens groot succes afgelopen zomer zijn er nu extra voorstellingen. Ok Ok is gemaakt om live te spelen met 4 personen. Omdat we nu nog niet bij elkaar kunnen komen, hebben de makers een online variant gemaakt om vanuit huis te spelen.

Bij deze minimalistische komedie ben jij als bezoeker tevens een van de spelers. Vier deelnemers lezen hardop de gemarkeerde woorden voor, uit het script dat ze krijgen. De tekst lijkt steeds vooruit te lopen op de gedachten van de lezers. Zo ontstaat een grappig script dat ter plekke geschreven lijkt.

Je hoeft geen acteerervaring te hebben, de tekst is eenvoudig voor te lezen. En het is een hele leuke ervaring.

We bezorgen op de speeldag het script bij je thuis (dit betekent dat jij wel in Nijmegen woonachtig moet zijn). Een dag later halen we hem weer op.  Per mail ontvang je een link voor een vergadering waarin het spel plaatsvindt. Een medewerker van het theater is aanwezig als gastheer en zorgt voor instructies.

Speeldata: 14,15, 16, 21, 22, 23, 28, 29 en 30 januari.
Aanvang: 20.00 uur.
Meer info: sedv.nl/OkOk
 

Dit vind je misschien ook leuk